Meny Stäng

Nytt i badrummet

Annons

Efter helgens byggande i husbåten vill ni kanske se lite resultat? Vi har bland annat förnyat lite i badrummet. Det gamla handfatet var så smalt att det var svårt att komma åt att tvätta sig. Nu har vi satt upp en ny badrumsmöbel med nytt handfat och ny blandare. På köpet blev det en ny toalettsits.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Inte helt lätt att få allt rakt

Liiite struligt var det att få allt rakt. Peter brukar använda ett vattenpass, men det är inte så lätt när man befinner sig i en båt som gungar hela tiden och där det mesta redan är lite snett och vint … Vi blev i alla fall väldigt nöjda!

Såhär såg det ut förut
Såhär såg det ut förut

Ibland måste vi pausa

När Peter går in för ett byggprojekt blir han fokuserad och jobbar hårt, från sekunden han vaknar på morgonen tills han stupar i säng på kvällen. Jag hjälper självklart till, även fast lite lättare saker, som att måla och sköta markservice, brukar falla på min lott. Ni har varit så fina och påmint oss om att vi måste pausa ibland, så nu tänkte jag bara visa att vi faktiskt gör det. Så här kommer en liten pausbild från igår eftermiddag …

paus i bygget
Peter på vår landgång igår eftermiddag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev