Meny Stäng

November Lights på Tele2 Arena

Annons

Igår kväll blev det avbrott i vardagen med November Lights på Tele2 Arena. En lång eftermiddag, kväll och natt med ett antal stora DJ:s, som Sander van Dorn, Nause och Tiesto. ”Sveriges nya inomhusfestival för elektronisk dansmusik” kallar arrangörerna det hela. Runt 15 000 människor var det som dansade loss …

Kul kväll och seg dag

Vi har sett Tiesto förut, bland annat på Tiesto World Tour. Den här gången delade vi upplevelsen med Peters son Robin och hans fru Alexandra, och ett gäng vänner till dem. En riktigt kul kväll tillsammans, med bra drag på dansgolvet! Tyvärr hjälper det inte att Peter och jag kommer hem på morgonkvisten, vi kan ändå inte sova speciellt länge på förmiddagen. Så idag har det varit en ganska seg dag …

November lights
November lights 2013

Läs mer: Summerburst 2012

Prenumerera på vårt nyhetsbrev