Meny Stäng

2:a bland Sveriges resebloggar enligt Cision

Cision har gjort sin årliga rankning av resebloggar, och FREEDOMtravel fick en hedrande 2:a plats. Väldigt roligt och uppmuntrande! Bloggarna rankas utifrån en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hedrande 2:a plats

Nu kan du kolla in Cisions rankning av resebloggar! När Cision gjorde samma rankning förra året fick vi faktiskt förstaplaceringen. Att vi i år hamnar ett steg längre ner är kanske inte konstigt med tanke på att konkurrensen hårdnat, och är ju fortfarande fantastiskt bra.

Att rankas som nummer två bland Sveriges resebloggar på Cisions lista känns verkligen hedrande. I och med att metodiken utgår från faktorer som visar att läsarna är aktiva och engagerade, känns det extra roligt. Det visar helt enkelt att vårt hårda arbete med den här bloggen lönar sig! Antalet läsare ökar för varje månad, och det känns väldigt, väldigt roligt. Läs gärna mer om vår blogg.

Helena och Peter Marocko

Första platsen gick till …

Första platsen bland resebloggarna gick välförtjänt till bloggen Mary af Rövarhamn. Linda och Ludvig kastade, tillsammans med barnen Lovis och Otto, loss från Sverige i sin segelbåt för några år sedan. Därefter har man kunnat följa dem på deras fantastiska resa runt jorden. Vi hade för övrigt förmånen att träffa dem i Malaysia i vintras – läs om det här.

cision resebloggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev