Meny Stäng

Sveriges bästa resebloggar enligt Reseguiden

Annons

Reseguiden tipsar om Sveriges bästa resebloggar – och vi tycker förstås att det är jätteroligt att vår reseblogg FREEDOMtravel är med bland de sex toppbloggarna! Vår blogg beskrivs som en blogg som handlar både om husbilsresor och andra resor, och  bland annat nämns våra resor till Kenya, Kanada och Polen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

FREEDOMtravel – en av Sveriges 6 bästa resebloggar

Reseguiden beskriver vår blogg FREEDOMtravel som en av Sveriges 6 bästa resebloggar. Väldigt roligt! Så här skriver de:

Familj som reser världen runt i sin husbil Freedom och skriver om livet i och runt husbilen. De har besökt allt från Kenya till Kanada och Polen. Just nu planerar de för en längre resa på ett år, vart de ska åka är ännu hemligt! Personligt och lättsam blogg med spännande resor.

Ytterligare fem bra resebloggar

De andra fem bloggarna de tipsar om är Mary of Rövarhamn – om en jorden runt-segling med familj och barn, Rosita reser – om att resa med barn, Hallins reseblogg – Resias blogg med tips från världens alla hörn, Ladies Abroad – mor och dotter som reser i världen och Liniz – resor och barn – flygvärdinna som reser med barn.

Alla dessa bloggar följer vi redan, och vi tycker att Reseguiden gjort ett bra urval. Kolla gärna in även dessa bloggar! Har du kanske några fler tips på bra resebloggar att följa?

Sveriges bästa resebloggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev