Meny Stäng

Glasgow – besök på ett anrikt Universitet

Jag och min handledare kom fram till Edinburgh ungefär som beräknat, och där blev vi hämtade i bil av en av doktoranderna vid Glasgows universitet. Sedan kom vi fram till det minst sagt pampiga University of Glasgow. Waow, vilka anrika byggnader att studera och forska i!

Intensiv dag

Jag och min huvudhandledare (jag är doktorand) är i Glasgow för att träffa en forskargrupp som jobbar med ungefär samma saker som vi (mat- och rörelsevanor bland vuxna med utvecklingsstörning).

Det har varit en väldigt intensiv och intressant eftermiddag, med presentationer och diskussioner.Nu har vi landat i varsitt fint hotellrum på Hilton (vi hade tänkt bo enklare, men våra gästfria värdar envisades med att bjuda). Pustar ut en stund innan det är dags för middag …

Glasgow universitet
Pampigt mötesrum på Glasgows universitet
Hotell Glasgow
Mitt hotellrum på Hilton

Prenumerera på vårt nyhetsbrev