Meny Stäng

Glasgow – besök på ett anrikt Universitet

Annons

Jag och min handledare kom fram till Edinburgh ungefär som beräknat, och där blev vi hämtade i bil av en av doktoranderna vid Glasgows universitet. Sedan kom vi fram till det minst sagt pampiga University of Glasgow. Waow, vilka anrika byggnader att studera och forska i!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En intensiv dag på Universitetet i Glasgow

Jag och min huvudhandledare (jag är doktorand) är i Glasgow för att träffa en forskargrupp som jobbar med ungefär samma saker som vi (mat- och rörelsevanor bland vuxna med intellektuell funktionsnedsättning). Det har varit en väldigt intensiv och intressant eftermiddag, med presentationer och diskussioner.

Glasgow universitet
Pampigt mötesrum på Glasgows universitet

Botanisk trädgård

Nu på morgonen har vi tagit en morgonpromenad i den botaniska trädgården här i Glasgow. Fint, även om det var lite kyligt och fuktigt i luften.

Skotska specialiteter

Igår blev det middag på en fin restaurang här i Glasgow som heter Ubuquitios Chip. Jag åt en fågel (vet inte vilken och har glömt namnet), men fick också smaka haggis, ni vet den skotska specialiteten lagad på inälvor, som lever och lunga. Det låter ju inte så gott kanske, men det var inte alls så illa som man skulle kunna tro faktiskt.

Glasgow

Hilton hotell

Natten har vi spenderat i varsitt fint hotellrum på Hilton (vi hade tänkt bo enklare, men våra gästfria värdar envisades med att bjuda).

Hotell Glasgow
Mitt hotellrum på Hilton

Prenumerera på vårt nyhetsbrev