Meny Stäng

Gammal husbåt – modern inredning

Annons

I början trodde vi nog att vi skulle välja lite mer gammaldags stil på inredning i husbåten, men det har blivit att vi valt mer och mer modernt … Just nu håller vi på att fixa klädförvaringen i vår stora ”walk-in-closet”, som egentligen bara är ena änden av vårt stora rum på nedre däck.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vår ”walk-in-closet”

”Walk-in-closet” är kanske ett överdrivet fint ord, men det låter bra! Det vi pratar om är helt enkelt ena änden av det stora rummet längst ner i båten, det rum som också fungerar som sovrum och träningsrum. (Icke att förväxla med vår lilla crawl-in-closet, det vill säga det pannrummet.)

Spegeldörrar och byrå

Om någon nu trodde att vi legat på latsidan sedan vi kom hem från Filippinerna så är det förstås fel … Vi har satt upp spegeldörrar till våra klädhäng och fixat en ny byrå. Som ni ser så har det blivit modern stil i vår gamla husbåt. Så hade vi nog inte tänkt från början, men vi gillar det! Vad tycker du?

Garderob och klädförvaring

Prenumerera på vårt nyhetsbrev