Meny Stäng

Husbåtens nya färg

Nu har jag målat den första biten med den nya färgen! Husbåten blir ljust grå (en nyans som heter havsdimma) och alla foder blir vita. Medan jag målat foder och väggar har Peter rivit den gamla altanen och fortsatt att slipa och måla däcket.

Kaos på bryggan

På bryggan har det varit totalt kaos, och eftersom vi inte hade någon altan dukade vi dessutom upp utemöblerna där för lunch. Tur att vi bor längst ut på bryggan …

Nära att falla överbord

För övrigt höll jag på att drutta i idag. Det inträffar när man blir för kaxig och tror att man har full koll. Det hade jag inte, jag lovar. Jag svingade mig (lite för) snabbt över allt byggmaterial på däck för att komma över på båtens utsida och fick väldigt mycket fart. I sista sekund lyckades jag rädda mig genom att ta tag i en kant med foten och sedan såg jag mig nervöst omkring – såg någon???

Det har visserligen varit härligt väder, men jag väntar gärna lite med att bada … Hur har du spenderat den här soliga och fina dagen?

Ny färg husbåt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev