Meny Stäng

FREEDOM i tidningen Nomadliv

Annons

Det här är lite old news kan medges. Men bättre sent än aldrig! Vi var med i ett reportage i tidningen Nomadliv, nr 5 2014. En journalist kom hem till oss strax innan vi åkte iväg på vår långresa i höstas, och det var roligt att prata om husbilen och resan då eftersom vi var väldigt taggade. Sedan blev det dessutom ett väldigt fint reportage, så det var roligt att se!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Annorlunda husbilstidning

Nomadliv är en relativt ny och lite annorlunda husbilstidning, med mer fokus på livsstil än på motorer. Tidningen innehåller bland annat artiklar om resmål och kultur, berättelser om husbilsåkare och granskande och kritiska reportage, där även positiva satsningar kommer att lyftas fram. Och så lite annat smågodis förstås: prylar, bloggar, läsartips och krönikor.

Vi har vid några tillfällen haft turen att träffa Margareta och Bobo som driver tidningen och som verkligen är engagerade i det de gör. Nyligen har det första numret för 2015 kommit ut, så missa inte det!

Nomadliv
Uppslaget om oss i Nomadliv nr 5 2014
Freedom Nomadliv
Några av bilderna i lite större format

Prenumerera på vårt nyhetsbrev