Meny Stäng

Resebloggmingel och vietnamesisk snabbmat

Annons

Igår kväll var vi på ett sjukt trevligt resebloggmingel. Det hela började för någon vecka sedan med att resebloggaren Dryden, som bor i Jämtland, skulle på besök till Stockholm och undrade om nån kanske ville ”ses för en fika”. Tre timmar senare var planerna igång, och Christian från Matochresebloggen bjöd generöst hem alla resebloggare till sitt eget hem. Snacka om uppslutning!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Roligt att träffa alla resebloggare

Resebloggsfären i Sverige är fantastisk. Det skulle kunna finnas konkurrens, men om det gör det så är det på den obetydliga nivån. Stämningen är fantastiskt bra och här handlar det om att stötta och peppa varandra!

På den översta bilden i inlägget ser du Katarina från bloggen Äntligen Vilse, Ämma från Fab F’ämme och Lola från Geotraveler’s Niche. På bilden nedanför ser du Anna från Turisterna och vår generösa värd för kvällen, Christian från Matochresebloggen. Och så Peter från FREEDOMtravel förstås!

Anna från Turisterna, Christian från Matochresebloggen och Peter från FREEDOMtravel
Anna från Turisterna, Christian från Matochresebloggen och Peter från FREEDOMtravel

Man ville förstås prata med alla, men som vanligt på sådana här tillställningar hinner man inte det. På bilden nedanför ser du Towe från Come fly with me och Cathinka från På vift. Cathinka har för övrigt precis kommit hem från en spännande resa i Namibia – ja, det pratas ju en del resor när resebloggare träffas!

Towe från Come fly with me och Cathinka från
Towe från Come fly with me och Cathinka från På vift

Christian slapp som tur var laga mat till alla. Istället fick vi hem vietnamesiska bowls från Panic Supper, i samarbete med Foodora. Den här skålen innehöll bland annat nudlar, riktigt goda ”bullar” (både vegetariska och inte), tillsammans med hackade nötter och en stark sås. Riktigt gott – snabbmat när den är som bäst om man säger så!

En riktigt god vietnamesisk måltid från Panic Supper
En riktigt god vietnamesisk måltid från Panic Supper

Vi tyckte att vi fotade en hel del, men ändå fick vi inte med alla på bild … På bilden nedan ser du (utöver de som även är med på bilderna ovan) Lisa från bloggen Livet från den ljusa sidan, Jeanette från Jeanette Seflin och Anneli från Life in Cerise.

Några som inte fastnade på bild var Annika från Resfredag, Sofia från Fantasiresor, Lena från Ladies Abroad (som snart åker på en spännande resa till Azerbajdzjan!) och Lina från Liniz Travel & Lifestyle. Detta var verkligen en fantastiskt trevlig, rolig och inspirerande kväll. Hoppas att det blir fler sådana här träffar!

Lisa från Livet från den ljusa sidan
Cathinka från På vift, Lisa från Livet från den ljusa sidan, Ämma från Fab F’ämme, Anna från Turisterna, Towe från Come fly with me, Jeanette från Jeanette Seflin, Katarina från Äntligen Vilse och Anneli från Life in Cerise

Översta bilden: Katarina från Äntligen Vilse, Ämma från Fab F’ämme och Lola från Geotraveler’s Niche

Prenumerera på vårt nyhetsbrev