Meny Stäng

Så hittar du på freedomtravel.se – en massa nyheter

Annons

Vi har arbetat hårt både på uppdateringar och nyheter på vår blogg FREEDOMtravel. Nu är vi i stort sett klara (puh!) och idag presenterar vi en video där vi visar hur du hittar alla nyheter på bloggen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nyheter och uppdateringar

Vi har gått igenom och uppdaterat våra sidor (rubrikerna du ser i menyn) på bloggen. Här hittar du bland annat restips och olika resmål, ställplatser och en massa praktisk info om sånt som reseplanering och packning.

Vi berättar om allt du hittar på bloggen i en video. Hoppas att du har lite förståelse för att vi är amatörfilmare. Vi gör så gott vi kan, haha. Och det blev INTE lättare av att båten gungade när vi skulle filma …

Hur som helst. Gillar du vår blogg och infon man kan hitta där? Tipsa jättegärna andra som kan vara intresserade, och glöm inte att gilla vår Facebooksida eller att följa oss på Instagram! Och förresten … det här med film … tycker du att vi ska fortsätta med det?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev