Meny Stäng

Slottsvecka, tidningsartiklar och resemässa

Annons

Den här veckan har varit en galen slottsvecka för vår del. Vi har både besökt ett stort och mycket känt slott, och ett litet och väldigt okänt slott. Båda besöken var intressanta! Dessutom har vi publicerat tre tidningsartiklar (i en och samma tidning) och besökt årets kanske bästa resemässa. Vilken vecka!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Slottsvecka

Detta har varit en riktig slottsvecka! I söndags, när det var så fint väder, gav vi oss av och såg ett av de mer kända slotten i Stockholm. Vi har inte hunnit skriva om det ännu, men vi fotade förstås, så reportage kommer!

Lite senare i veckan, i onsdags närmare bestämt, besökte vi ett slott som är betydligt mindre känt. Man skulle till och med kunna säga att det är Stockholms mest gömda slott. Vi återkommer förstås med reportage även om detta, och så länge kan du få gissa på två frågor:

  1. Vilket är det kända slottet vi besökte i veckan?
  2. Vilket är det okända (gömda!) slottet vi besökte i veckan?
Anka
En av invånarna vid det kända slottet
kakelugn
Ett av rummet i det okända slottet

Tidningsartiklar

Om du följer oss på Facebook eller Instagram (eller om du prenumererar på tidningen Min Husbil) vet du redan att vi hade med inte mindre än tre (!) artiklar i det senaste numret. Väldigt roligt! Vi skrev om Irland, Amsterdam och Stockholm.

min husbil

Resemässa

Igår besökte vi branschresemässan Travel News Market. Detta brukar enligt oss vara en av de bästa mässorna under hela året, där man träffar turistbyråer, researrangörer, flygbolag, resejournalister och resebloggare.

I veckan kunde man läsa på TravelNews att placeringen av de 210 utställarna var klar och att 700 personer anmält sig. Eftersom eventet avslutas med fest (och eftersom jag jobbar på fredagen) hinner vi inte berätta om detta event förrän i helgen.

Hur har din vecka varit? Vad har varit bäst under veckan?

Travel News Market 2017
Förra årets mässa

Missade du förra Happy Friday? Läs Ansvariga utgivare för freedomtravel.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev