Meny Stäng

Nya Baron från Elnagh – med ny fräsch design

Vi har kollat in nya Baron från husbilstillverkaren Elnagh. De nya bilarna har fått fräschare design, med fokus på träslag och textilier, samtidigt som de fortfarande håller jämförelsevis rimliga priser.

Nya Baron från Elnagh

Det italienska husbilsmärket Elnagh har fräschat upp serien Baron och presenterar flera nyheter inför modellåret 2020. Vi har kollat in de fyra varianter av Baron som visas på Elmia Husvagn Husbil 2019. Riktigt fina och prisvärda tycker vi!

Baron 573 – med höga långbäddar

Baron 573 är 7,4 meter lång och utrustad med höga långbäddar. Det finns fem bältade sittplatser och fyra (fem) sovplatser. Grundpriset är 699 900 kronor. På bilden kollar Peter in de nya dubbla låsen på dörrarna.

Baron 575 – med toalett längst bak

Baron 575 är 7,4 meter lång och utrustad med låga långbäddar samt toalett längst bak. Den här boendelösningen ger ett luftigt och hemtrevligt intryck, men vi har ändå inte riktigt gillat den eftersom vi tycker att det är trevligt att kunna sova bredvid varandra. Elnagh har faktiskt en lösning på detta, och man kan enkelt bädda om och sova på tvären om man önskar. Sammanlagt finns fem bältade sittplatser och fyra (fem) sovplatser.

Baron 22 – med plats för sju personer

Baron 22 är en 6,9 meter lång alkovbil. Husbilen är utrustad med våningssäng bak och har hela sju (!) bältade platser och lika många sängplatser. Husbilen är populär bland stora barnfamiljer, men också bland familjer med hund. Den nedre sängen i våningssängen passar nämligen bra för två hundburar. Grundpriset för husbilen är 684 000 kronor.

Baron 565 – med höga långbäddar

Baron 565 är 6,9 meter lång och utrustad med höga långbäddar. Det finns fem bältade sittplatser och fyra (fem) sovplatser. Grundpriset är 762 000 kronor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev