Meny Stäng

Elmia 2019 – Husbilar och husvagnar som sticker ut

Finns det några husbilar eller husvagnar som sticker ut på Elmia Husvagn Husbil 2019? Ja, definitivt! Vi har haft begränsat med tid att kika runt på mässgolvet, men vi har ändå hittat några riktigt spännande husbilar och husvagnar. Kolla in dessa!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilar och husvagnar som sticker ut

Vi har en monter, föreläser två gånger per dag och hittar hela tiden trevliga personer att prata med, så tiden att kika runt på mässan blir begränsad. Vi har nog ändå hunnit springa några varv, och då och då stannar man ju upp för att man ser något speciellt. Här är några husbilar och husvagnar som sticker ut. Något som lockar? Eller har du kanske sett något annat intressant på mässan som du kan berätta om?

Elmia husvagn husbil

Husbil: NL Motorhomes

Utanför mässhallarna står NL Motorhomes med två bjässar till husbilar, med stora slide-outs på sidorna. NL Motorhomes är ett svenskt företag och husbilarna tillverkas i Ungern. Här finns ingen serietillverkning, utan varje husbil designas exklusivt efter kundens önskemål.

NL Motorhomes
NL Motorhomes

Husvagn: Astella från Adria

Astella 704 HP är en husvagn från Adria som utmärker sig med sin moderna och nytänkande design. Två stora dörrar på sidan gör att man kan öppna upp och få en härlig utsikt från såväl köket som badrummet. Husvagnen är 8,9 meter lång och kostar från 659 900 kronor.

Astella från Adria
Astella

Husbil: James cook från Westfalia

Westfalias nya James Cook är byggd på Mercedes Sprinter-chassi och mäter endast 5,9 meter. Man kan få den med en slide-out bak och när den fälls ut får man en rymlig säng, samtidigt som man får gott om plats inne i bilen. Den husbil som visas på mässan är utrustad med högt tak, vilket innebär att det finns ytterligare två sängplatser under taket. Grundpris för utställningsfordonet är 1 043 700 kronor.

james Cook Westfalia
James Cook säng

Husvagn: Eriba triton från Hymer

Eriba Triton 430 är en husvagn som mäter 5,3 meter och har tre sängplatser. På mässan skyltas den med medar, dragen bakom en snöskoter. Coolt! Grundpriset för husvagnen är 275 000 kronor. Eriba Triton finns också i en större modell.

Husvagn med medar
Husvagn interiör

Husbil: Concorde

Concorde ser alltid mäktiga ut, och Concorde Centurion Atego 990 GI skyltas extra pampigt med en sportbil i garaget (översta fotot). Concorden är 9,9 meter lång, har en totalvikt på 15 000 kg och grundpriset är 5 029 000 kronor. Sportbilen som skyltas är en BAC Mono och priset för den är 2 249 000 kronor.

Concorde

Prenumerera på vårt nyhetsbrev