Meny Stäng

Pooldrömmar – 7 idéer för en framtida pool

Annons

Idag bjuder vi på våra pooldrömmar. Vem har inte drömt om en pool hemma? En pool är ju absolut inte en nödvändighet, och därför känns det desto mer lyxigt. Vi har aldrig haft en egen pool, men nog skulle det vara läckert med en pool på husbåtens däck!?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Våra pooldrömmar

Vi har inga konkreta planer på att skaffa pool, inte just nu i alla fall, men helt omöjligt är det inte. Flera av våra husbåtsgrannar har faktiskt pool på däck! Nu finns det kanske vissa begränsningar om man ska ha en pool på däck, men det tänkte vi inte fundera på nu. När man drömmer får man ju drömma fritt, eller hur!?

Pool i Umbrien

1. Infinitykänsla

Det finns väl ingenting som är så läckert som infinitypooler, där det känns om att poolen fortsätter ut i havet, eller där man kan simma fram till kanten för en magisk utsikt över staden. En egen infinitypool, det vore något!

Pooldrömmar

2. Kristallklart vatten

Om man nu ska ha en pool så vill man ju att poolen ska vara välskött, och att vattnet ska vara sådär kristallklart och glittrande som man ser ibland. För att det ska vara möjligt kan man behöva införskaffa olika pooltillbehör för rengöring, vilket finns hos Poolgiganten.

Pooldrömmar

3. Uppvärmt vatten

Vi bor ju trots allt i Sverige och sommaren är inte speciellt lång. Vi är heller inga kallbadare. För att kunna utnyttja poolen under en längre tid skulle vi vilja ha en pool med uppvärmt vatten.

Pooldrömmar

4. Bekväm pooltrappa

Om vi fortsätter önska fritt så önskar vi oss en pooltrappa. Med en trappa är det smidigt att gå ner i poolen, och dessutom är det bekvämt att sitta på trappstegen.

Trappa

5. Läcker poolbelysning

På sommaren är det förstås ljust hela nätterna igenom, men om man nu har uppvärmt vatten och vill kunna använda den även på vår och höst – då är det ju läckert med en snygg poolbelysning. Dessutom är ju belysningen snygg som dekoration – även när man inte badar.

golf i Bulgarien - golfresort
Snygg poolbelysning vid Ligthhouse Golf & Spa Resort i Bulgarien

6. Ett vattenfall

Nu när vi önskar fritt är det ju lika bra att gå all in, eller hur? Varför inte ett vattenfall? Tänk en liten privat pool med ett läckert vattenfall längs ena kanten. Det skriver vi genast upp på önskelistan för våra pooldrömmar!

Vattenfall

7. Pooltak

Någon form av poolskydd att kunna täcka poolen med är smart för att behålla värme och hindra löv och småkryp från att hamna i vattnet. Förmodligen funkar det med ett enklare poolöverdrag, men nu önskar vi fritt och då skulle det vara snyggt med ett fräscht pooltak.

Pooldrömmar

Hur ser dina pooldrömmar ut?

Har du pool hemma, eller skulle du vilja ha en? Hur skulle den se ut om du fick önska fritt? Berätta gärna om dina pooldrömmar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev