Annons

Har du pool hemma? Det har inte vi, men vi har besökt vänner som har pool i trädgården, och då känns det genast som att man är på semester utomlands. Så vem vet, kanske någon gång i framtiden? Detta är vad vi skulle gilla med att ha en pool hemma.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att få semesterkänsla utan att resa

En anledning till att ha pool skulle vara att få till semesterkänsla utan att resa. Men va, skulle vi inte resa? Jo, det skulle vi ju vilja göra ändå. Att resa är ju mycket mer än att njuta av avkoppling – det är ju också att upptäcka nya platser och möta människor i andra kulturer. Det skulle vi förstås vilja göra ändå!

Men, det där resandet som handlar om att slappna av i solen med en drink i handen, det skulle vi gärna kunna flytta hem till trädgården (hmm, i vårt fall husbåtsdäcket kanske). Tänk vad härligt att ha den möjligheten precis utanför dörren!

Att njuta av den svenska sommaren

Den svenska sommaren är ju fantastisk. Visst, det finns trista regndagar när man gärna stannar inomhus, men ofta kan man njuta av en lång period under sommaren som är riktigt, riktigt härlig. Den svenska sommaren är vacker, fylld av blommor och många gånger är årstiden lagom varm och skön. Med en pool hemma skulle man förstås kunna njuta av de härliga svenska sommardagarna ännu mer.

Pool hemma

Att kunna bjuda hem vänner till poolhäng

På sommaren är det ju trevligt att bjuda hem vänner på lite mingel tillsammans med mat och vin, och om det är fint väder vill man ju gärna passa på att umgås utomhus i solen. Med en pool hemma skulle man kunna bjuda in till härligt häng vid poolen, kanske med lite snittar och färgglada drinkar. Hur lyxigt skulle inte det kännas?

Pool party

Så skulle vår drömpool se ut

Om vi skulle ha en pool på husbåtsdäck skulle det nog snarast handla om en mysig liten badtunna. Men, om vi får drömma helt fritt kan vi ju föreställa oss en pool i en större trädgård. Då skulle vi önska oss en fin pool med en liten trappa och belysning.

Formen skulle inte spela så stor roll, men en rund eller åttaformad pool ser mysigt ut. Vi skulle också önska oss möjligheten att värma upp vattnet (så man kan förlänga poolsäsongen en bit in på hösten) samt ett snyggt pooltak (ett enklare överdrag funkar säkert också utmärkt, men får man drömma fritt så får man …).

Körsbär

Skulle du vilja ha en pool hemma?

Skulle du vilja ha en pool hemma i trädgården? Eller har du kanske redan en? I så fall, hur ser din pool eller din drömpool ut? Berätta gärna!

Pooler via PoolKungen

PoolKungen är sedan 2003 en av Sveriges största poolleverantörer med försäljning av kompletta poolpaket. Företaget erbjuder allt som behövs för att montera och installera den nya poolen, inklusive trygg leverans, expertkunskap och flera egentillverkade poolstammar av högsta industristandard. Huvudkontoret finns i Mölndal och försäljningen är rikstäckande.

Pool hemma

Prenumerera på vårt nyhetsbrev