Meny Stäng

Vi önskar en riktigt fin midsommar!

Vi önskar en riktigt fin midsommar! För egen del kommer vi fira högtiden i Tjeckien, men så mycket klassiskt ”firande” kanske det inte blir. Däremot njuter vi av den fantastiska naturen i den norra delen av det här landet! Hur firar du?

Härliga naturupplevelser i Tjeckien

Vi befinner oss i norra Tjeckien, och här njuter vi av den fantastiska natur som finns här. Vi vandrar, cyklar, paddlar och kollar in dramatiska bergsformationer. Några historiska coola borgar hinner vi med också!

Vi ligger lite efter med rapporteringen, men vi har i alla fall berättat om utflykten till toppen av Tjeckiens högsta berg Sněžka. Det var en häftig tur!

Ungdomar paddlar gummibåt i norra Tjeckien

Möte med en svensk familj

När vi stod på en camping, Camp Sedmihorky i Bohemian Paradise, kom en svensk familj och knackade på. Sedan spenderade vi kvällen med dem! De hade precis rullat in i Tjeckien, där de kommer spendera en del av sin semester.

Vi jobbar nästan jämt på kvällarna, så det var fantastiskt att bara sitta och snacka en kväll och ha trevligt! Vi önskar familjen en fortsatt riktigt fin resa i det här härliga landet!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Ja, det är ju förstås alla härliga naturupplevelser här i Tjeckien. Vi gillar att upptäcka städer, men efter att ha gjort många stadsbesök under en lång tid känner vi att det är väldigt skönt att vistas i naturen. Och du … vad har varit bäst under din vecka?

De tjeckiska skogarna är proppfulla med blåbär just nu

Vi önskar Glad Midsommar!

Vi vill nu passa på att önska en riktigt Glad Midsommar! För vår del har vi planerat att fira dagen med en vandringstur och sedan lite wellness och ett restaurangbesök. Det blir inte dumt! Hur firar du?

Veckan som kommer

Under den kommande veckan fortsätter vi vår resa i Tjeckien. Här på freedomtravel.se kan du förvänta dig fortsatta Tjeckien-reportage, varvat med något gästinlägg (vi har ett intressant sådant i pipeline, med fokus på öl och ett spännande europeiskt land!).

Missade du förra Happy Friday? Läs Vi har rullat in i Tjeckien – nya äventyr väntar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev