Annons

Nu är vi på Blidö hos Peters bror och firar midsommar. Vi kom hit i torsdags kväll. Vi ville inte sitta på verandan då eftersom det blåste en del från vattnet. Istället drog vi fram markisen och dukade upp i lä från husbilen. Väldigt mysigt att sitta där under kvällen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Långbord och femkamp

På midsommarafton hade vi sån tur med vädret att det gick att sitta ute. Det blev långbord i trädgården för 37 personer, och sen var det dags för femkamp. Vi hoppas att ni alla har en trevlig midsommarhelg!

Grilla på midsommar
Första kvällen grillade vi och satt vid husbilen

Bilder från skärgården

En kväll tog Peter fram kameran och tog några bilder. Visst kan det vara vackert i Stockholms skärgård? Nu är det snart dags att rulla hem. Det känns inte alls bra, för det finns ingenstans vi sover så bra som i husbilen! Men nu börjar nedräkningen. Om 11 dagar rullar vi ner mot Europa …

Blidö Sverige
Stockholms skärgård Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev