Annons

Välkommen till FREEDOMtravel husbilsmagasin!

Välkommen till FREEDOMtravel husbilsmagasin – ett digitalt magasin fyllt av reportage om resmål och annat matnyttigt för dig som lever husbilsliv. Här hittar du inspiration för både små och stora resor med husbil och andra campingfordon, samt tips för allt som hör husbilslivet till.

Reportage om resmål

I FREEDOMtravel husbilsmagasin kan du lätt hitta restips inför din nästa resa. Du hittar reportagen genom att scrolla bland rubrikerna på startsidan eller genom att klicka på “Sverige”, eller “Europa” i menyn, och därefter fortsätta till det land eller landskap du är intresserad av. Där presenterar vi massor av spännande cityguider och reportage om destinationer i Sverige och Europa. Dessutom listas ett gäng temavägar som du kan följa för en spännande semesterresa med husbil, eller kanske med husvagn eller campervan.

Campingar och ställplatser

Söker du tips på campingar och ställplatser? Vi har listat alla campingar och ställplatser som vi i redaktionen har besökt, och du hittar dessa uppdelade per land och landskap.

Matnyttigt om husbilsliv

I husbilsmagasinet finns också en massa matnyttiga tips för dig som reser med husbil. Vi har samlat reportage om allt från inredning och packning till praktiska tips när när något går sönder eller när du ska köra i Europa. Dessutom kan du läsa om mässor, nya husbilar och funderingar kring husbilslivet i allmänhet.

Sveriges mesta husbilsmagasin

Det digitala magasinet FREEDOMtravel startades 2009 och drivs av FREEDOMtravel AB. Magasinet är idag ett av Sveriges mest lästa resemagasin, med cirka 120 000 unika besökare per månad. En del av magasinet (freedomtravel.se) fokuserar på alla sorters resor medan denna del (freedomtravel.se/husbilsresor) fokuserar på resor med husbil och husbilsliv.

Om oss

Vi som står bakom magasinet heter Peter Bergström (VD och ansvarig utgivare) och Helena Bergström (chefredaktör). Vi brinner för att resa och att dela med oss av reseupplevelser och tips. Dessutom finns ett 15-tal gästskribenter knutna till magasinet. Gästskribenterna presenteras på freedomtravel.se och om du klickar dig vidare hittar du alla deras reportage.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev