Annons

Vi letade hela hösten efter en bok om att resa med husbil i Europa. Som förstagångsresenär är det ju så mycket man undrar över. Hur skaffar man gasol där nere? Vilka vägar är bra att köra? Hur stannar man över natten utan att bli attackerad av ”vägpirater”…. ja, ni vet. Men det fanns inga böcker! Nu har vi till slut hittat en.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Letade överallt

Vi kollade igenom både bokhandlar och kartbutiker utan att hitta vad vi sökte. Naturligtvis finns det massor av bra guideböcker om Europas länder och även en del förteckningar över ställplatser, men nu var det ju inte riktigt det vi var ute efter …

Boken ”husbil i Europa”

Som tur är hittade vi boken ”Husbil i Europa” på Internet. Anders Witt har skrivit en personlig bok om att resa med husbil i Europa. Anders uttrycker anspråkslöst i boken att man inte med säkerhet hittar någon ny information i hans bok, utan att det snarare är ett personligt hopkok där han delar med sig av erfarenheter, äventyr och inspiration.

Men det är inte så illa det! Anders har rest med husbil i Europa under sju år och har en hel del erfarenheter att dela med sig av. Och en husbilsresenär med mindre erfarenhet hittar definitivt en hel del matnyttigt, om allt från reseplanering och försäkringar till ställplatser och säkerhetsutrustning. Dessutom får man inspiration till intressanta platser att besöka och tips om god mat … Vi har redan haft stor användning av boken, men vi kommer också låta den följa med på resan i sommar!

husbil i europa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev