Meny Stäng

Filmtips: Slumdog millionaire

Annons

Vi såg en film igår som vi kan tipsa om: Slumdog millionaire. Filmen handlar om en ung föräldralös kille från Mumbais slumområden, som håller på att vinna 20 miljoner rupier i den indiska versionen av ”Vem vill bli miljonär?”.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Filmens handling

Den unga killen som är huvudperson i Slumdog millionaire arresteras, misstänkt för fusk, och medan han försöker förklara hur han kunnat svaren får man följa hans livs historia … Filmen har vunnit hela åtta Oscars och engagerar, förutom med en bra historia, också med fantastiskt foto från ett rörigt och färgsprakande Mumbai.

Detta är en av de bästa filmer vi sett under 2009, så den är ett tips till hemmakvällen eller för myskvällen i husbilen!

Slumdog millionaire

Prenumerera på vårt nyhetsbrev