Meny Stäng

Rastplats vid Vättern – Vista Kulle

På vägen hem från Göteborg blev det ett stopp vid rastplats Vista Kulle, vid Vättern. Här hade vi en fantastisk utsikt över vattnet medan vi lagade lite mat. Visst är det härligt med husbil, man byter utsikt när man har lust och får sjöutsikt när man så önskar!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Rastplats Vista Kulle

Rastplatsen Vista Kulle ligger vid Vättern, vid E4:an i riktning mot Huskvarna. Du kan se den exakta platsen på kartan här nedanför.

Förutom en fantastisk utsikt har man här tillgång till toalett, handikapptoalett, soptömning, bänkar och bord samt möjlighet att tömma latrin. Vi gillar denna fina rastplats vid Vättern och kommer säkert komma tillbaka. Har du varit på den här rastplatsen? Vad tyckte du?

Vättern rastplats

Se och göra i närheten

Från Rastplats Vista Kulle är det inte långt till Huskvarna, där man bland annat kan besöka Husqvarna museum och charmiga Smedbyn. Det är heller inte långt till mysiga Gränna, med sina polkagrisar och det det intressanta Grenna museum där man kan lära sig mer om Andréexpeditionen. Vi kan också rekommendera att ta färjan över till den vackra och rofyllda ön Visingsö.

Smedbyn i Huskvarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev