Meny Stäng

Ny hel stege till husbilen

Annons

Äntligen har vi fått en ny hel stege till husbilen! Stegen har varit trasig ända sedan i somras då den gick sönder på Linate-flygplatsen i Italien. Det var dramatiskt och chockartad när hela stegen mer eller mindre drogs loss och sedan dess har den alltså varit … trasig. Men nu har vi äntligen sett till att få den lagad, och nu har vi till slut en hel stege till husbilen igen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

När stegen gick sönder

Kommer du ihåg att stegen på vår husbil gick sönder i somras? Vi trängdes på Milanos flygplats Linate ett bra tag innan vi fick ställa oss på långtidsparkeringen. (Vi skulle bara korttidsparkera, men det var enda stället där vår husbil fick plats.) När vi körde ut fastnade stegen i markisen ovanför betalluckan och rycktes loss …

Trasig stege
Det här ser inte bra ut …

Äntligen ny hel stege till husbilen

För att lösa vårt problem tillfälligt med den trasiga stegen böjde Peter till den och tejpade, och så har det nu sett ut i flera månader. Nu äntligen är en ny stege på plats! Vi beställde den från Adria, genom Mälarcamp, och fick betala 4000 kronor.

Ny hel stege till husbilen
Äntligen en hy hel stege till husbilen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev