Meny Stäng

Katamaran på husbilstaket

Annons

Vi hann inte bara med att lägga tak och hänga på KS Akuten igår. Vi hann också med att lasta upp våra vänners katamaran på husbilstaket. De har köpt en liten semesterlägenhet i Polen, vid den fina polska Östersjökusten. Nu har de köpt en katamaran, en Hobie Cat, som de vill transportera ner till Polen. Så vi bestämde att lasta den på husbilstaket och åka ner till Polen tillsammans i september.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hur får man upp en katamaran på taket?

Hur får man upp en katamaran på husbilstaket då? Den är inte så tung som den ser ut faktiskt, utan väger bara 140 kg, inklusive masten. Men den är ju ganska stor och husbilen är ganska hög … Men med lite uppfinningsrikedom går det mesta! Vi byggde en trappa av lastpallar och hjälptes åt att lyfta. Så nu ser vår husbil ut att vara rustad för äventyr, eller vad säger ni?

Katamaran på husbilstaket
Med gemensamma krafter får vi upp katamaranen på taket!
Katamaran på husbil
Katamaran och husbil på plats på parkeringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev