Meny Stäng

Lägga tak på husbåten

Som ni kanske minns så hade vi planerat att en plåtfirma skulle lägga taket på husbåten. Men så blev det inte … Firman, som också levererade byggställningen och svetsade relingen, drog sig plötsligt ur. Man kan säga att det passade dem väldigt bra, eftersom vi då plötsligt har betalat för mer än vad de har utfört. Det hjälper alltså inte att vara i branschen, man kan bli lurad ändå …

Papptak istället för plåttak

Planen var att lägga plåttak, men när vi fick lägga det själva ändrade Peter till papp, som man köper på rulle. I kanterna har han lagt plåt, vilket var väldigt pilligt eftersom det inte finns en enda rak linje på båten. Men nu är det klart!

Lägga tak på husbåten
Det undre och det övre taket, det nya sneda fönstret och den nya skorstenen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev