Meny Stäng

En liten arbetsplatsolycka

Annons

Att få en PET-flaska i huvudet låter ju inte så farligt. Men när den är full med vatten, kommer från taket på vår husbåt och landar i mitt huvud med korken först är det en annan sak, tydligen. Peter och hans bror Dennis skulle lägga tak, och så kom Dennis åt vattenflaskan med foten samtidigt som jag råkade gå förbi exakt där vattenflaskan föll …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Besök på akuten

Det blev väldigt blodigt, och när blodet inte ville sluta pumpa ut åkte vi till Akuten på KS, för andra gången inom en vecka. Fördelen med att komma in med blod pumpandes från huvudet är att man får gå förbi alla. Ingen väntan här inte!

Det blev till att raka bort lite hår, sy sex stygn och sedan få en skitsnygg (njä, inte direkt) liten mössa som jag tydligen ska ha på huvudet i tre dagar. Peter rotade fram en keps i byggbilen som jag satt bakochfram för att dölja lite av eländet …

Husbåt tak
Taket på husbåten, medan vi jobbar med det

Prenumerera på vårt nyhetsbrev