Meny Stäng

Härjarö camping utanför Enköping

Vi har hittat till Härjarö camping, utanför Enköping. Här är kyligt vid vattnet, och mycket tyst. Vi är trötta efter en vecka med mycket jobb och lite sömn, så det är riktigt skönt att koppla av och bara göra ingenting.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

God mat och  läsning

Vi har lagat en riktigt god middag i form av en fisk- och skaldjurssoppa med saffran. Sedan satte vi oss inne i husbilsvärmen med varsin bok.

Fisksoppa
Fisk- och skaldjurssoppa med saffran

Regnig natt och kall morgon

Hela natten hörde vi regnet smattra mot takfönstren, och i morse möttes vi av … snö! Man tror ju inte att det är sant. Det lutar mot att påsklunchen blir inomhus i år. Vi står på Härjarö camping och även om det var väldigt, väldigt lugnt här igår hade vi en trevlig kväll. Men nu känns det inte riktigt som campingväder längre …

Härjarö snö
Husbil i snö

Prenumerera på vårt nyhetsbrev