Meny Stäng

Påskafton 2012 – på Västerås Mälarcamping

Annons

Nu har vi rullat in på Västerås mälarcamping. Vi letade egentligen efter en ställplats i Västerås, vid småbåtshamnen, men hittade den inte av någon anledning. Istället blev det riktigt bra här på campingen! Här har det blivit allt från en promenad i solen (och kylan), påsklunch, skönt slappande framför några inspelade TV-serier, årets första grillning och träff med trevliga campinggrannar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Påsklunch på campingen

När vi kom fram till Västerås Mälarcamping hittade vi snabbt en plats, vilket inte var så svårt på det stora öppna fältet som möter här. Efter natten på Härjarö camping, då det verkligen blev riktig vinterkyla, var det skönt att solen i alla fall visade sig. Vi inledde med en riktigt god påsklunch med sill, gravad lax, ägg, köttbullar, rödbetssallad och tillhörande Skåne. Härligt att fira in påsken i husbilen!

På eftermiddagen blev det en promenad ner till stranden. Det är alltid fint vid vattnet förstås, men det är riktigt kallt ute och blev också lite molnigt. Efter promenaden var det skönt att krypa in i husbilsvärmen igen. När det är kallt och ruggigt ute är det ju nästan som mysigast i husbilen!

Västerås mälarcamp
Påsklunch

Trevliga campinggrannar

På kvällen plockade vi fram grillen och fick en riktigt god grillmiddag. Sedan fick vi besök av våra supertrevliga campinggrannar Anna och Anders, som för övrigt har samma modell på husbil som vi (Adria Coral 660). Extra kul att kunna byta erfarenheter om hur man löst olika små praktikaliteter! Tack för en jättetrevlig kväll med mycket prat och skratt!

Västerås camping
Påsk 2012

Västerås Mälarcamping

Västerås Mälarcamping tillhör Nordic Camping och är en stor och ganska ”platt” camping. Det som är finast här är egentligen närheten till Mälarens strand. Såhär, när det är både kyligt och grått, är det lite svårt att föreställa sig hur det ser ut på sommaren. Troligtvis blir vyn lite annorlunda då! Vill du veta mer så kika på campingens webbsida.

Västerås
Änder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev