Meny Stäng

Boktips: Ögonblick som förändrar livet

Annons

Senast lästa: Annika Östbergs berättelse om sina 28 år i amerikanskt fängelse, samt om vägen dit och därifrån. Inledningsvis får man träffa en 13-åring som vantrivs i det nya hemlandet, rymmer hemifrån, träffar fel killar och fastnar i droger. Annika döms till “25 år till livstid” för medhjälp till mord.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En osentimental och rättfram berättelse

“Livstidarna” blir varandras familj under decennier, i en värld som blir alltmer kontrollerad och förtryckande. Det här är en osentimental och rättfram berättelse, skriven av en person som reflekterat och utvecklats.

Boken ger en intressant inblick i fängelsevärlden, men också i ett amerikanskt sätt att tänka kring brott, straff, offer och förövare. Ett sätt att tänka som jag har svårt att förstå hur jag än försöker …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev