Meny Stäng

De nya utvandrarna

Sammanlagt 51 000 svenskar bosatte sig permanent utomlands 2011, enligt DN. Det är den största utvandringen från Sverige hittills, större än den på slutet av 1800-talet! Men den här gången utvandrar vi inte för jobb utan för värme …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lägre skatter lockar

Enligt artikeln i DN är det bland annat låga skatter utomlands som får svenskarna att emigrera. Spanien är populärast, men även Portugal har fått ett uppsving på grund av nya fördelaktiga skatteregler.

Enligt ett pressmeddelande från Fastighetsbyrån drömmer yngre människor mest om utlandsflytt, medan det är de äldre som kommer iväg … Skulle du kunna tänka dig att flytta utomlands? Varför/varför inte? Eller har du redan erfarenhet av att ha flyttat till ett annat land?

Torre del mar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev