Meny Stäng

Konferens på Stallmästaregården i Stockholm

Idag har vi haft konferens med jobbet på Stallmästaregården i Stockholm. Stället ligger fantastiskt fint vid Brunnsviken i Hagaparken och rymmer restaurang, möteslokaler och hotellrum. Delar av huset är byggt på 1700-talet och det är fantastiskt att såhär charmiga och fina konferenslokaler finns så nära centrala Stockholm, med adress Norrtull.

God lunch, men lite kyligt

Lunchen på Stallmästaregården var riktigt god också, så om jag ska klaga på något var det att huset hade svårt att hålla värmen i vinterkylan. Men som tur var fixade personalen ljus, värmefläktar och filtar …

Utsikt över Brunnsviken

Utsikt över Brunnsviken

Ett av mötesrummen på Stallmästaregården

Ett av mötesrummen på Stallmästaregården

bergströmskan

Jag vet inte vem Bergströmskan var, men eftersom jag heter Bergström själv fick hon komma med på kort…

Missade du förra inlägget om Stockholm? Läs Snökaos i Stockholmstrafiken