Meny Stäng

Världens 5 dyraste husbilar

Annons

Oftast letar man väl inte direkt efter den dyraste husbilen, utan kanske snarare efter den mest prisvärda. Men om man nu har ändlöst mycket pengar och väldigt gärna vill spendera rejält på en husbil – vad finns det då att välja bland? Vi har listat världens kanske fem dyraste husbilar. Vilket av dessa exklusiva campingfordon skulle du välja?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Plats 5: Foretravel IH-45 Luxury MotorCoach (10 miljoner)

Foretravel Motorcoach är kända för att tillverka exklusiva husbilar med både stil och bekvämlighet. Foretravel IH-45 Luxuray Motorcoach är husbilen för dig som vill ha fyrhjulsdrift och klädsel i djurmönster.

Foretravel

Plats 4: Volkner Performance II (12 miljoner)

I den här tyska monsterbilen finns ett garage mellan hjulaxlarna, där du kan förvara din vanliga personbil. Självklart finns det också rejäla slide-outs längs hela långsidan så att du kan få mer utrymme när du väl har parkerat.

Volkner-Performance-II

Plats 3: Prevost H3-45 VIP (12,5 miljoner)

Prevost H3-45 VIP är en mycket rymlig husbil med stora slide-outs och exklusiv villakänsla i inredningen. I den här husbilen har man dessutom satsat på modern och praktisk ljus- och klimatkontroll.

Prevost

Plats 2: Featherlite Vantare Platinum Plus (20 miljoner)

I den här husbilen, som är inredd med italienskt skinn, onyx och Swarowski-kristaller, finns också plats för din sportbil. När du parkerat ditt stora bekväma hem är det alltså bara att smita iväg för att göra ärenden i något lite smidigare!

vantare

Plats 1: EleMMent Palazzo (23 miljoner)

På plats nummer 1 över världens dyraste husbilar hittar du Elemment Palazzo. Den här husbilen, från Marchi Mobile, har bland annat en 40-tums TV, en öppen spis och en takterrass. Säg vad du kommer att sakna!

element palazzo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev