Meny Stäng

Inspelning för Att resa-podden

Igår kväll var det full aktivitet vid vårt köksbord i husbåten med mikrofoner och inspelningsutrustning – vi var nämligen med och spelade in ett avsnitt för Att resa-podden. Så himla spännande!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att resa-podden

Att resa-podden är en podd om … just det, resor! Lisa från bloggen Livet från den ljusa sidan och Annika från bloggen Resfredag startade den här podden alldeles nyligen eftersom de tyckte att det saknades en personlig podd om resor. De har hittills släppt två avsnitt och det senaste handlade om att resa på julen. Verkligen ett superkul initiativ tycker vi!

Om du är lika ”borta” när det gäller poddar som vi var tills alldeles nyligen kan vi berätta att en podd är ett inspelat radioprogram som man kan lyssna på när man vill. Du kan lyssna direkt på Att resa-poddens hemsida eller ladda ner avsnitten från iTunes.

Att spela in ett podd-avsnitt

Hur var det att spela in då? Ganska nervöst faktiskt! Lisa och Annika var väldigt proffsiga, trots att Lisa samtidigt tog hand om sin 2 veckor gamla bebis. Vi kände oss ovana i inspelningssituationen, men det var förstås jättekul att prata resor och vi hade en väldigt trevlig kväll!

Vi kommer vara med i avsnitt 4 av Att resa-podden, och vi kommer att prata om vår 1 år långa husbilsresa runt Europa. Avsnittet kommer att sändas i januari, och vi påminner förstås när det är dags om du vill lyssna. Vill du lyssna på tidigare poddavsnitt är det bara att kika in redan nu!

Annika, Lisa med sin bebis och Peter
Annika, Lisa med sin bebis och Peter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev