Meny Stäng

Uppmärksammade två gånger på samma dag

Annons

Igår blev vi uppmärksammade två gånger, först i Expressen som listar Sveriges bästa resebloggar och sedan i Travelmarkets tävling om Sveriges bästa reseblogg, där vi nu är i final. Så himla roligt! Om knappt två veckor står det klart vem som har Sveriges och Skandinaviens bästa reseblogg …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Expressen listar Sveriges bästa resebloggar

Igår listade Expressen Sveriges 12 bästa resebloggare. Vi är med på listan, vilket vi naturligtvis tycker är fantastiskt roligt! Bland de övriga resebloggarna hittar du allt från seglingsbloggar och vandringsbloggar till bloggar från specifika destinationer.

Som bonus på listan hittar du en podd (gissa vilken!). Kika gärna in på Expressens lista för att hitta fler resebloggare som inspirerar dig i vintermörkret.

Expressen listar de 12 bästa svenska resebloggarna

Travelmarket har utsett finalisterna i tävlingen om Sveriges bästa reseblogg

Samma dag utsåg Travelmarket finalisterna i tävlingen om Sveriges bästa reseblogg. Även här har vi fått en plats, och det här känns fantastiskt roligt! Nästan 70 resebloggare anmälde sig till tävlingen och nu har juryn utsett 10 finalister. Juryn kommer sedan välja tre vinnare (första-, andra- och tredjepris) i vart och ett av de tre skandinaviska länderna.

Läsarnas röster

Läsarna kan också vara med och rösta. Så var kommer era röster in då? Jo, läsarnas pris leder till vinsten Skandinaviens bästa reseblogg. Den 17 februari presenteras alla vinnarna i de olika kategorierna. Spännande, eller hur!? Men, oavsett hur det går så tycker vi att det är otroligt roligt och hedrande att vara med på denna lista!

Sveriges bästa resebloggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev