Meny Stäng

Lyssna på oss i Att resa-podden

Annons

Nu finns avsnitt fem av Att resa-podden ute: Att resa med husbil. Vi är Att resa-poddens första gäster och berättar i det här avsnittet om vår 1 år långa husbilsresa runt Europa. I podd-avsnittet får du höra om allt från smultronställen och dramatiska ögonblick till praktiska tips inför långresan.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att resa-podden om att resa med husbil

Att resa-podden är en podd om resande, som görs av Annika med bloggen Resfredag och Lisa med bloggen Livet från den ljusa sidan. Hittills har det kommit ut fem avsnitt, plus ett bonusavsnitt, och tidigare avsnitt handlar bland annat om att resa under julen, att resa med barn och om att resa trendigt.

Och nu är det alltså dags för det senaste avsnittet: Att resa med husbil. Du hittar alla avsnitt på Att resa-poddens hemsida, och det går också bra att ladda ner och lyssna via Itunes.

Att resa-poddens senaste avsnitt handlar om att resa med husbil
Att resa-poddens senaste avsnitt handlar om att resa med husbil

Mycket radio på senaste tiden

Du kanske kommer ihåg när vi gjorde inspelningen för Att resa-podden hemma i vårt kök i husbåten i december? Vi var ovana att vara med i radio och det kändes inte helt lätt. Sedan dess har vi lustigt nog varit med i radio ytterligare två gånger: först i radio P5 i Stockholm och sedan i svenska YLE under vår resa i Finland. Så nu är vi kanske lite mer vana, även om jag fortfarande tycker att det känns konstigt att höra min egen röst …

Henryk Berlet från den tyska resebloggen Out of Office fotade oss när vi blev fotade för YLE
Henryk Berlet från den tyska resebloggen Out of Office fotade oss när vi blev fotade för YLE

Prenumerera på vårt nyhetsbrev