Meny Stäng

Exklusivt på Allt för sjön-mässan

Annons

Vi hann faktiskt med två mässor i lördags, både Vildmarksmässan och Allt för sjön-mässan. Båda huserade i Stockholmsmässan i Älvsjö, så det var meningen att man skulle kunna springa mellan de båda mässhallarna. Det var kul att besöka båda mässorna, men det var också intressant att se hur stämningen skiljde sig …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Stand Up Paddle Boardng

Det mest lekfulla på Allt för sjön-mässan var en stor bassäng där man kunde prova Stand Up Paddle Boarding. Vi bor ju på en båt och ser ofta människor som paddlar förbi på det här sättet. De brukar se ganska obekymrade ut, men det kanske är för att de tränat länge? Är det svårt att hålla balansen? Har du provat?

Stand Up Paddle Boarding på mässan Allt för sjön
Det verkar inte vara alldeles enkelt att hålla balansen trots allt …

Exklusiva båtar

Bortsett från den lekfulla bassängen bestod mässan i stort sett av mer eller mindre exklusiva båtar. Jag tänker inte skriva så mycket om dem, av den enkla anledning att jag inte kan så mycket om båtar. Men här kommer lite bilder på några av de båtar min blick fastnade på. Någon du gillar?

Allt om sjön mässa
Vattenskoter
Båtmässa

Hur var stämningen då?

Jag skrev i inledningen att det var lite olika stämning på Vildmarksmässan och på Allt för sjön-mässan, och det var det. För det första var det lite olika dresscode. De gröna Fjällräven-byxorna som var rätt på Vildmarksmässan passade inte lika bra in bland de röda chinosen på Allt för sjön-mässan om man säger så. Renklämman som såldes på Vildmarksmässans café fanns nog inte heller att beställa på Rosébaren eller på Biergarten …

Rosébaren på Allt för sjön-mässan
Rosébaren på Allt för sjön-mässan
Biergarten på Allt för sjön-mässan
Biergarten på Allt för sjön-mässan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev