Meny Stäng

Besök av resebloggare i husbåten

För några år sedan bildades nätverket Svenska resebloggar och sedan dess har det varit lättare, och kanske framför allt roligare, att vara resebloggare i Sverige. Stämningen bland svenska resebloggare är, enligt oss, väldigt god. Man hjälper varandra, ger tips och råd och utbyter funderingar på Facebook, på varandras bloggar och ibland … i verkliga livet. Igår kväll fick vi besök av två svenska resebloggare!

Varför fick vi besök igår då? Jo, den Östersundsbaserade bloggaren Dryden (Daniel) råkade vara på besök i Hufvudstaden i ett jobbärende och undrade om några resebloggare hade lust att sammanstråla under kvällen. Det hade både vi och bloggaren Katarina, och så blev det en trevlig kväll med intensivt snack om resor och bloggande!

Två resebloggar att kolla in

Dryden driver bloggen Dryden.se Traveler’s Edtion – en reseblogg med snygga foton och vassa texter. Inläggen är ofta skrivna med en touch av humor och är inte alltid så polerat och oreflekterat positiva, vilket annars kan vara en vanlig fälla i resebloggvärlden. På bloggen kan du vänta dig vitt skilda destinationer som Zanzibar och Norrland, och kanske lite extra mycket flygplansreflektioner. Nästa resa går till Vancouver!

Katarina driver bloggen Äntligen vilse – en reseblogg med extra stort fokus på foto. Katarina, som bor i Stockholm, är en hängiven och kunnig resefotograf. På bloggen hittar du bilder från städer och platser runt om i Europa, och det märks att Katarina framför allt är hängiven naturen, och inte minst den svenska. Ett av de inplanerade resmålen i år är fantastiska Färöarna!

Dryden och Katarina på besök i husbåten
Dryden och Katarina på besök i husbåten
Oj, här ser det allvarligt ut! En seriös bloggdiskussion kanske...?
Oj, här ser det allvarligt ut! Något seriöst bloggämne som måste förhandlas kanske …?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev