Meny Stäng

Oväntat besök i husbåten

När jag vaknade igår morse hade jag ett väntande sms på min mobiltelefon: ”Tro’t eller ej. Vi är i Stockholm. Är ni lediga och har lust att ses?” Nej, ledig är jag inte – tvärtom så jobbar jag ganska mycket just nu – men lust att ses hade vi ju! Vi frågade helt enkelt om våra vänner ville komma på middag i husbåten på kvällen efter jobbet. Och det ville de!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Länge sedan sist

Vi fick kontakt med Frankie & Co (som de kallar sig eftersom de kör en Frankia-husbil) för många år sedan genom vår blogg. Vi pratade både på bloggen och på mejl och till slut blev det faktiskt av att vi sågs, närmare bestämt i maj 2012 på Sandviks camping i Linköping.

Vi hade en riktigt trevlig kväll den gången med god mat och mycket prat. Sedan dess har vi hållit kontakten till och från, men det har inte blivit av att vi setts. Förrän igår kväll!

Frankie & Co
På Sandviks camping 2012

Trevligt med oväntat besök

Visst är det skönt när man inte behöver planera så långt i förväg, utan bara kan ses såhär rakt upp och ner! Det kändes inte alls som att det var fyra år sedan sist (eller fem nästan!).

Återigen hade vi en supertrevlig kväll med mycket skratt och prat om husbilsliv och boende och livet och jag vet inte allt. Kanske har du också vägarna förbi vår marina vid tillfälle? Tveka inte att slänga iväg ett meddelande och kolla om vi råkar vara hemma! Spontant är roligt!

I övrigt är det vardag för oss nu. Jag har fullt upp med ett uppdrag som ska slutföras på kort tid och Peter har som vanligt en massa projekt på gång som han sköter hemifrån. Nog skulle vi önska oss lite fritid, med det verkar som att vi får ägna oss åt avkoppling som filmer, böcker och sånt i något annat liv … Jobbar du eller är du ledig i mellandagarna?

Oväntat besök
Middag i husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev