Meny Stäng

Ny tapet och nytt kakel i köket

Annons

Nu när vi har värme i båten kan vi börja fokusera på lite andra saker! Vi har tapetserat och börjat kakla i köket. Vi har aldrig varit förtjusta i vitt (även om vi vet att man SKA gilla vitt), så de vita väggarna försvinner. Vi har tapetserat med en tapet i svart och silver med höghusmotiv.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Svart kakel

Det blir det svart kakel med avlånga, lite ojämna kakelplattor. Det är inte det enklaste kaklet att sätta, utan det blir mycket skärande om man säger så. Men Peter har ju ingen tendens att välja de enkla vägarna … Tapeten är uppe nu, och ett litet hörn är färdigkaklat. Men mer kakel ska upp! (Om det ser lite smutsigt ut är det för att vi knappt hunnit torka av kakelfogen …)

Belysning
Ny tapet
Nytt kakel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev