Meny Stäng

Att bygga nytt

När vi rivit den gamla överbyggnaden (vardagsrummet) i husbåten var det förstås dags att börja bygga nytt! Först kom en firma hit och svetsade en grundstomme i järn. Sedan började Peter och hans bror Dennis bygga stommen till rummet. Peters son Billie och hans kusin Pontus hjälpte också till.

Att bygga en ny ovanvåning

Detta är ett gigantiskt arbete! Det är ju nästan som att bygga ett helt hus från grunden, bara att huset står på ett båtskrov. Peter och Dennis har byggt mycket i sina liv så det är ju tur. Ändå är detta ett utmanande projekt! Ingenting är rakt någonstans och dessutom gäller det ju att fördela tyngden så att båten ligger rakt när den kommer tillbaka ner i vattnet … Just nu är det stommarna på det nya bygget som är på väg upp!

Bygge vardagsrum
Bygge husbåt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev