Meny Stäng

Sätta panel på husbåten

Hela husbåten får ny panel. Den nya delen måste förstås kläs med panel, men vi byter panelen även på den gamla delen. Det är en hel del jobb det här kan jag lova! Fyra killar är i jobb konstant, medan jag sköter markservice och andra uppgifter runt om.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mycket jobb

Först ska reglar upp att fästa panelen i, sedan ska rätt längder sågas och sättas upp. Vi har köpt färdiggrundad panel, som sedan ska målas två gånger med färdig färg. En ljust grå färg blir det, som heter havsdimma.

Panel husbåt
Killarna är i full gång med att sätta panel på husbåten
Bygge
Billie fixar så panelen får rätt längd

Den nya panelen

Så här ser det ut när den nya panelen kommer upp på husbåten. Skönt när man börjar se lite resultat. Samtidigt kan man väl säga att sömnbristen börjar göra sig rejält påmind nu… Precis allting tar längre tid än beräknat.

Lägga panel

På en båt finns inte en enda rak linje och standardstorlekar fungerar ingenstans. Allting måste fixas till och vägas av. Men vi jobbar på! Vi vill ju helst inte ha den på land (och betala dubbel hyra) hela sommaren …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev