Meny Stäng

Ny taklampa i köket

Annons

Idag har vi ränt runt i bygg- och inredningsbutiker, tillsammans med resten av Stockholms befolkning känns det som. Vi var bland annat på IKEA … puh, vilken pärs att ta sig igenom den affären en lördag! Just där hittade vi ingenting, men i en annan butik gjorde vi ett riktigt bra fynd. Det blev nämligen en ny taklampa!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ikea på en lördag

Man undrar ju varför man utsätter sig för att besöka IKEA en lördag!? Man tvingas att passera alla avdelningar, trängas överallt och sedan köa länge både till självscanning och varuutlämning. Brukar du gå på IKEA på lördagar eller undviker du det?

En ny taklampa

Blev det något resultat av alla butiksrundor då? Ja, bland annat en ny taklampa till köket! Vi hittade lampan på Ljushuset på Drottningholmsvägen i Stockholm och har precis fått upp den. Vi är riktigt nöjda, och eftersom den inte hänger så långt ner får vi dessutom ännu bättre utsikt ut genom fönstret. Vad tycker du?

Ny taklampa
Snygg taklampa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev