Meny Stäng

Byggkaos och solsken

Det är söndag och vi bygger och bygger. Det ironiska är att när man renoverar för att få snyggt, så blir det så ruskigt stökigt under tiden. Just nu har vi grejor precis överallt. Men det blir säkert fint till slut!

Kaklar och målar

Vad vi gör? Peter kaklar i köket och jag målar om hallen. Solen glittrar i vattnet och till och från har vi fönstren öppna. Fantastiskt oktoberväder! Har ni hittat på något trevligt i det fina vädret idag?

Såhär ser det ut i varenda rum just nu - totalt kaos
Såhär ser det ut i varenda rum just nu – totalt kaos
Peter kaklar i köket - jag tror att vi valde det pilligaste kaklet ever
Peter kaklar i köket – jag tror att vi valde det pilligaste kaklet ever
En svan har vägarna förbi
En svan har vägarna förbi

Läs mer: Ny taklampa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev