Meny Stäng

Byggkaos och solsken

Annons

Det är söndag och vi bygger och bygger. Det ironiska är att när man renoverar för att få snyggt, så blir det så ruskigt stökigt under tiden. Just nu har vi grejor precis överallt. Men det blir säkert fint till slut!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kaklar och målar

Vad vi gör? Peter kaklar i köket och jag målar om hallen. Solen glittrar i vattnet och till och från har vi fönstren öppna. Fantastiskt oktoberväder! Har ni hittat på något trevligt i det fina vädret idag?

Såhär ser det ut i varenda rum just nu - totalt kaos
Såhär ser det ut i varenda rum just nu – totalt kaos
Peter kaklar i köket - jag tror att vi valde det pilligaste kaklet ever
Peter kaklar i köket – jag tror att vi valde det pilligaste kaklet ever

Solsken i marinan

Vi har haft sol i marinan. Härligt! Svanar och änder simmar förbi, och båtar tuffar in och ut ur marinan.

En svan har vägarna förbi
Kajsa och Kalle

Ibland ser vi luftballonger, och senast såg det ut som att de kommer väldigt nära husen bredvid oss. Det kanske inte var nära ögat. Han hade kanske full koll hela tiden när han styrde, vad vet jag. Men nog såg det nära ut när luftballongen kom in från vattnet igår eftermiddag och nästan slickade husen i Huvudsta. Sedan steg han snabbt, snabbt och försvann högt i skyn.

Luftballong
Luftbalong Pampa marina

Prenumerera på vårt nyhetsbrev