Meny Stäng

Husbåten från olika vinklar

Jag inser att jag ofta fotar från husbåten, och då kommer ju inte själva husbåten med på bild. Idag gick vi en runda på bryggorna med kameran och tog några bilder på husbåten från olika vinklar. Om ni skulle ha missat så kan ni alltså se hur den ser ut! Båten är från 1930-talet och har lite okänd historia. En del saker ser ut att vara original, medan annat är ombyggt otaliga gånger.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Byggbutiker

Vi har ränt runt i byggbutiker idag på jakt efter färg, kopplingar, eluttag, lampor och allt möjligt som vi behöver för renoveringen. Men nu är vi tillbaka i båten och tar det lugnt en stund, innan vi ska börja skruva och måla … Vi önskar er en fortsatt trevlig helg i det fina sensommarvädret!

Husbåt Pampas
Pampas husbåt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev