Meny Stäng

Nytt köksfönster

Idag har vi pysslat med att byta ut vårt köksfönster mot ett nytt. Alla fönster i husbåten ska bytas. Vi vill ha treglasfönster överallt och på flera ställen kommer det att bli betydligt större fönster än idag. Vi har dessutom skaffat fönster där träet är skyddat av aluminium, så att de ska hålla bättre för väder och vind.

Fönsterbyte i husbåten

Vissa fönster kommer inte bytas förrän vi tar upp båten på land, men vi kommer åt att byta några redan innan. Allt jobb som kan göras innan båten tas upp på land underlättar förstås. Nu är i alla fall det första fönstret bytt!

Arbete pågår och Peter funderar över hur han ska gå vidare
Arbete pågår och Peter funderar över hur han ska gå vidare
Fönsterbyte husbåt
Grannen kom förbi och tyckte att det såg ut som en korvkiosk …
Det nya fönstret är på plats - och vi fick en helt ny utsikt!
Det nya fönstret är på plats – och vi fick en helt ny utsikt!

Läs mer: Att få in vatten i båten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev