Meny Stäng

Årets första middag på däck

Annons

Nu börjar den fantastiska säsongen när man kan sitta ute och äta middag på däck. Här kan vi njuta av solen och roa oss med att titta på alla båtar som pinnar in och ut i marinan, precis förbi fören på vår husbåt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Middag på däck

Det blev kanske lite, lite kyligt efter en stund och jag fick gå och hämta en tröja, men vad gjorde väl det? Solen och värmen är här nu, och det kommer bli många fler måltider på däck. Igår blev det kyckling, klyftpotatis, hummus och sallad.

Vid något tillfälle ska vi inviga grillen också (som än så länge bara har använts av våra hyresgäster när vi var på resa). Har du hunnit med några utomhusmåltider ännu?

livligt Båtliv

Stora segelbåtar, små motorbåtar, kanoter, gamla båtar och nya båtar … Vår husbåt ligger med fören mot inloppet så det finns alltid något att titta på eller någon att vinka till. Vi kan ju inte själva köra någonstans i vår husbåt, men det rör sig runt om oss i alla fall!

Vi kommer mestadels vara hemma den här långhelgen och njuta av det fina vårvädret i marinan. Hur ser dina planer ut för helgen?

Båt
Kajak

Prenumerera på vårt nyhetsbrev