Meny Stäng

Husbilar för stora barnfamiljer

Annons

Vi fick en fråga från en av våra läsare som undrade vad det finns för husbilar för stora barnfamiljer, alltså familjer med upp till fyra barn. Vi har förstås antagit utmaningen och letat efter familjehusbilar med 6 bältade platser här på Elmia Husvagn Husbil.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi trodde att det skulle bli svårt att hitta husbilar med 6 bältade platser, men vi hittade faktiskt sådana husbilar hos fyra olika märken, här på Elmia Husvagn Husbil. Dessutom berättade försäljarna för ytterligare två märken om familjehusbilar som de inte kunde visa upp på plats. Kanske har du tips på fler husbilsmärken som säljer husbilar med 6 bältade platser?

Rimor Seal 9

Rimor Seal 9 är 7,3 meter lång och väger antingen 3,5 ton eller 3,65 ton. Här finns faktiskt hela 7 bältade sittplatser och 6-7 sängplatser (den sjunde passar nog bäst för ett litet barn). Husbilen är utrustad med våningssängar bak och kostar 549 tkr.

Rimor seal 9
En stolpe i vägen – men bakom stolpen döljer sig Rimor Seal 9
Rimor familjehusbil
I Rimor Seal 9 finns till och med 7 bältade sittplatser!

Sunlight A70 och A72

Sunlight har två modeller med 6 bältade sittplatser: A70 och A72. Båda bilarna är 7,3 meter långa och väger 3,5 ton. Skillnaden på de båda modellerna är egentligen att A70 har en hög dubbelsäng bak medan A72 har en våningssäng bak. Priset är detsamma för båda: 573 tkr.

Sulight A72
Sunlight A 72
sunlight A 70
Sunlight A70 har en hög dubbelsäng bak

Carado A 461

Carados familjehusbil med 6 bältade platser är 7,3 meter lång och väger 3,5 ton. Den här husbilen är utrustad med våningssängar bak och grundpriset är 535 tkr.

carado a
Carado A 461
Carado A 461
Denna husbil från Carado är inredd med våningssäng bak

Bürstner LYSEO A 700

Bürstner Lyseo A 700 är 7,10 meter lång och väger 3,5 ton. Den här husbilen har också 6 bältade sittplatser och är inredd med en hög dubbelsäng längst bak. Priset är 539 tkr.

Burstner Lyseo A 700
Burstner Lyseo A 700
Dubbelsäng bak i Burstner Lyseo
Dubbelsäng bak i Burstner Lyseo

Laika Ecovip med alkov

Laika visar inga husbilar med 6 bältade platser på mässan. Försäljarna fick istället berätta för oss om Laika Ecovip med alkov, som kan fås i lite olika varianter. Dessa husbilar är mellan 6,25 och 7,20 meter långa och väger 3,5 eller 3,85 ton. Priset ligger på mellan 710 tkr och 730 tkr.

laika ecovip
Laika Ecovip med alkov (bild från broschyr)

Dethleffs Trend och Esprit Comfort

Dethleffs visar inga husbilar med 6 bältade platser på mässan, men försäljarna berättade om två olika modeller. Trend Alkov är 6,50 eller 7,10 meter och Esprit Comfort Alkov är 8,6 meter. Trend Alkov kostar 633 tkr eller 656 tkr och den mäktiga Esprit Comfort Alkov kostar 1,02 miljoner (Master Class 1) eller 1,05 miljoner (Master Class 2).

dethleffs
Dethleff har två alkovhusbilar med 6 bältade platser

Översta bilden i inlägget: Sunlight A72 är en husbil för barnfamiljen, med 6 bältade platser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev