Meny Stäng

Smove – halvintegrerad husbil med lyxkänsla

Vi skrev ett reportage om husbilen Smove från Niesmann+Bischoff redan i juli, när vi fick ett pressmeddelande om den. Nu, på Elmia-mässan, har vi kunnat gå in i den och titta på den på riktigt. Här kommer en liten bildbomb från inredningen – en halvintegrerad husbil med lyxkänsla.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Halvintegrerad husbil med lyxkänsla

Niesmann+Bischoff tillverkar i vanliga fall stora och exklusiva husbilar som Arto och Flair, men har nu tagit fram en halvintegrerad “lillebror” på 7,4 meter (samt även en variant som är ännu kortare).

Detta är en riktigt snygg och cool husbil som känns lite som en Ferrari bland de andra bilarna i samma storlek. Men man får betala en del för kalaset förstås (runt 900 tkr) och rent praktiskt får man ju inte mer än i någon annan husbil av samma längd.

Smove interiör
Sittgrupp med exklusiv känsla (finns även i ett annat utförande)
smove niesmann bischoff
Kök med modern layout (men bara två spisplattor och ingen ugn)
Smove badrum
Badrum med en toalett som kan skjutas undan så att man får ett stort duschutrymme
Smove sovrum
Sovrummet längst bak i bilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev