Meny Stäng

Smove – den nya husbilen från Niesmann+Bischoff

Niesmann-Bischoff presenterar en ny husbil i premiumkompaktklassen, vilket innebär att Arto och Flair får en lillebror. Denna nya modell ska inge samma känsla som sina storbröder, men kanske vara lite lättare att köra i trånga gränder …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Varför ”Smove”?

När Niesmann-Bischoff presenterar sin nya husbilsmodell Smove är de uppenbart stolta. De beskriver en modell som är halvintegrerad men upplevs som en Liner-modell. Man tänker sig kunder som vill ha lyxen från Arto och Flair, men samtidigt vill kunna vara lite smidigare i trafiken. Namnet på modellen är en sammanblandning av ”smart” och ”move”.

Smove

Vad är ”Smove”?

Smove har en innovativ utvändig design och visar sin familjetillhörighet genom den integrerade designen. Några saker som kan poängteras:

  • Panormafönster – som tillval med elektriskt manövrerat skjuttak – som släpper in mängder med ljus och luft.
  • Ståhöjd på 198 centimeter vid entrén, i köket och bakåt mot sovavdelningen.
  • Svängbart hörntvättställ och utdragbar toalett, som vid behov försvinner helt in i väggen och skapar det största duschutrymmet i denna typ av husbilar.
  • Stort garage med gott om plats för el-cykel, surfbräda och golfbag, och en praktisk utrymmessparande skjutdörr finns som tillval.
  • Färskvattenkapaciteten är 140 liter, med möjlighet att välja till en tank med ytterligare 60 liter, och spillvattentanken rymmer 120 liter. De två 11-kilos gasolflaskorna kan, som tillval, kompletteras med en fast gasoltank på 50 liter.

Två längder – fyra planlösningar

Nya Smove, som har en totalvikt på upp till 3,5 ton, kommer att finnas för leverans från mars 2017. Programmet omfattar fyra planlösningar – två med konventionell sittgrupp och två med barsittgrupp. Dessutom, förutom de 7,4 meter långa modellerna, erbjuder Niesmann+Bischoff även två stycken modeller som är en halvmeter kortare.

Smove husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev