Meny Stäng

Happy Friday: Här är mitt liv. Del 4

Annons

Ok, nu kör vi och Peter vid spakarna igen. Vid 26 års ålder slutade jag på H&M och började som asbestsanerare. Jag hade varit på massor av intervjuer för att bli säljare men kom inte ända fram, så istället för att fastna där tog jag jobb så länge som sanerade, med väldigt mycket bättre betalt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

1987 blev jag pappa till en pojke (som heter Robin) som hade kolik och skrek till 05 00 varje morgon i 6 månader. ÄR DET SÅ HÄR DET ÄR ATT HA BARN? Jeanette och jag var två zombies. 4 månader senare gjorde jag bort mig ordentligt.

Hur dum kan man bli?

Firmafest med 30 grabbar från firman på Ålandsbåten. Sprit i kroppen och totalt nedbruten med 6 månader tillbaka vaggande i kolik med sitt barn hela nätterna långa. Japp, där satt hon som också hade det tufft i sitt förhållande, fan, fan, fan.

Vad skulle jag på denna förbannade Ålandsbåt att göra? En natt som jag knappt kom ihåg men som inte går att förklara bort, när man vaknar naken med en annan kvinna. Efter en vecka sökte hon  upp mig på jobbet för hon ville vara med mig. Jag var tvungen att prata med Jeanette och sen var allt kaos såklart.

Jeanette tog vår son och åkte hem till sina föräldrar. Ett pussel som äntligen var klart, och gick i tusen bitar mitt framför ögonen, hur dum kan man bli? Vad gör jag nu? Bort med bruden, prata med Jeanettes föräldrar och starta om.

Vi börjar om

Vi bytte vår lägenhet som jag hade renoverat till ett fint radhus i Järfälla 2 mil från Stockholm. Kvinnan hade ett brustet förhållande från radhusområdet, och jag fattade noll vad en radhuslänga kan göra med ett förhållande. Jag fick mitt sälj jobb inom chark med bil, bra lön, och biltelefon, wow och det var stort då.

Nu var vi det perfekta svenssonparet i radhuslängan. Jag jobbade 3 veckor i Stockholm och en vecka i Östergötland varje månad som säljare. Jag träffade väldigt mycket nya vänner i radhusområdet som vi hade flyttat till och som min tjej satte tänderna i.

Min bil
Min Mercedes

Varje ny manlig vän som jag skaffade så var hon där och ville förföra dom, och efter många nära vänner i 4 år så blir gräset vääääldigt grönt på andra sidan. Nu var jag sårad ända in i själen, och jag vågade knappt åka och jobba för att inte veta vad som händer bakom min rygg. Jag bad den ena efter den andre att fara åt helvete och radhuslängan firade med sitt rykte. Det var många förhållande som gick i kras och jag skulle snart följa efter.

Glad igen

Efter 3 år tröttnade jag på att åka omkring och sälja och öppnade ett byggbolag med min yngre bror som var snickare i grunden. Vi fick kontrakt med en kommun och helt plötsligt har vi 6 anställda. På kommunkontoret satt en tjej som ville ha mig och jag fick uppskattning för vem jag var och ”kom och gör mig kär och galen”. Jag hade inte känt kärlek på flera år så jag föll pladask.

Jag och min son Robin
Jag och min son Robin

Jeanette som jag nämner i den här historien är riktig, och hon är mamma till vår son Robin.  Vi hade våra fina och jobbiga år tillsammans men sårade varandra alldeles för mycket. Sedan många år tillbaka är vi världens bästa vänner. Helena, jag, Jeanette, vår son Robin och hans fru, Robins syster med kille har träffat varandra många gånger och vi har väldigt kul ihop. Så bra allting kan bli med tiden. Happy Friday!

Kommer du ihåg vad som hände dig runt 30? Berätta gärna eller från något kul i veckan!

Nästa vecka: i skilsmässa, nya barn, knarkarkompisar och vad fasen har jag gett mig in på?

Missade du förra Happy Friday? Läs Här är mitt liv del 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev