Meny Stäng

Happy Friday: Här är mitt liv Del 5

Ok, nu kör vi , och det är Peter som skriver igen. Kär som en tok och flytta skulle jag göra efter 4 års mental misshandel och alla killar som passerat. Jag hade verkligen försökt att få ihop förhållandet i flera år och till slut så blir man väldigt mottaglig för inviter och jag vart kär.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

När jag väl skulle flytta så blev det självklart total kaos. Då helt plötsligt var jag den enda i hennes liv, men det fanns inte på min karta att jag tog tillbaka mitt beslut. Dessutom till något som hade varit dåligt.

Flerbarnspappa

Jag tog min stereo och mina kläder och flyttade till min nya tjej. Hon hade 2 barn på 3 och 4 år och min son Robin var 5. Att ha min son halvtid var en självklarhet för mig, men att få ihop den här skaran barn som hade blivit svikna med nya föräldrar var ingen lek. Vilken omställning i livet att bli pappa till tre små barn och jag som hade tänkt att gå till urologen för att jag bara ville ha ett barn. Mitt ex gjorde flera charmoffensiver för att få tillbaka mig så det var en turbulent tid.

Lugn och ro, NOT!

Min nya tjej hade ett ganska brokigt förflutet med kompisar som drogade och vänner inom HD klubbar. Jag blev en sorts ordning i hennes liv och det var vad hon sökte och jag sökte lyckan i ett förhållande. Två trasiga själar slog sina påsar ihop.

Hon bröt sig ur sina gamla vänner men dom kom och hälsade på oss och det var inte vilka lirare som helst. Några kom och sa att dom hade tagit en hel LÅNGTRADARE från systembolaget med Absolut sprit i, och som kom på efterlyst på tv. När vissa kom och som hade drogproblem så försvann alltid pengar, tandkräm eller något annat i hemmet.

Lastbil full med sprit
Mycket sprit var det

En av hennes kompisar lånade jag ut bilen till för att han skulle åka och handla, men jag fick inte tillbaka bilen. Jag letade efter den i Järfälla dagen efter och hittade bilen med stereon borta, och en knarkare i baksätet som höll på att dö, verkligen dö på riktigt. Jag ringde polis och ambulans och det var fullt kaos IGEN.

Kärlek övervinner allt

I min hjärna kastades det runt om ansvarstagande, skyldigheter, och vad jag hade gett mig in på. Nu skulle jag sköta det egna företaget samtidigt, och vara en bra trebarnsfar, NU FÅR DET VARA NOG! Här kom en gränsdragning! Mig eller dom! Jag kan inte leva så här och barnen ska inte ens se den här tillvaron. Hon valde bort dom andra helt och nu kunde vi äntligen gå vidare. Har man tagit fan i båten, så får man också ro han i land. JAG FÖRSÖKTE!!!!

Glöm inte bort dig själv att berätta någonting om dina år eller från din vecka. Det är inte bara jag som älskar att läsa om era berättelsen, utan alla som skriver. Peter.

Nästa Happy Friday: Bröllop, Barn igen och att nästan arbeta ihjäl sig.

Missade du förra Happy Friday? Läs Här är mitt liv del 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev